6.2.2009 19:28
Kultúra
Diskusia: Vilo Csontos: Opravil by som ťa, som polobrita
Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený predplatiteľ.
35 príspevkov
ehm, Tento rozhovor ma vnútorne tak obohatil že až. Myslím si, že v živote ma už nič nezaujme viacej ako nejaký už som aj zabudla ako sa volá.=))))) Načo vôbec robia rozovor s niekým resp. s nikým??? To čo ľudí zaujíma o tom sa nedočítajú, ale budeme aspoň vedieť, že nejaký mladý vraj moderátor a vraj spevák chodí po svete.
U n, ..."celebrita",aj mladí herci,len neviem kde natáčajú,keď
20rokov nenatočili jeden film,za "stenou" napodobňujú
syčanie plynu a čítajú texty - "umelci"..."spoloč. smotánka"...
..."prominenti"...,mali by v Bratislave založiť "chodník hviezd",aby si pripadali ako v Los Angeles - Hollywoode...
"sebranka z dedín"...
20rokov nenatočili jeden film,za "stenou" napodobňujú
syčanie plynu a čítajú texty - "umelci"..."spoloč. smotánka"...
..."prominenti"...,mali by v Bratislave založiť "chodník hviezd",aby si pripadali ako v Los Angeles - Hollywoode...
"sebranka z dedín"...
Hahaha, ak sa nemylim tak slovo celebrita pochadza minimalne z anglickeho slova celebration,cize oslava,teda oslavovany,cize v nejakom zmysle vysoko uznavany za nejake činy a posobenie v povedomi ludi pocas svojho zivota.Nechapem ako sa taka nula ako Csontos moze nazyvat celebritov,resp.95% nul co sa promenaduje v TV...skutocne celebrity su vzdy nad vecou....
RE: Hahaha, ty si asi nepochopil že aj ten čo písal článok aj ten čo odpovedal (Vilo) si robia srandu zo slova Celebrita smerom k Vilovi???? Nauč sa čítať a potom komentuj....
RE: Hahaha, Ja by som sa skôr zamýslal nad otazkou, preco vlastne existuje slovicko celebrita? Preco musi byt niekto nad vecou,slavny a koli tomu uctievany.Preco nemoze byt pekar slavny zato,ze nam dodal cerstvy chlebik na rano.Mozno su to uplne banality,no aj to je istym sposobom vec ktora je pre nas urcite viac dolezitejsia ako neaky lofas z holy údu.Preco sa nepozerame na seba ako na sebe-rovnych, vsetci sme predsa rovnaky nie? Onic menej onic viac.Bohuzial,dnesna spolocnost skoncila takto - ty chudobny, ty skaredy , ty hlupy , ja pekny, ja bohaty ja mudry :)