27.5.2010 10:28
Svet
Diskusia: Apple porazil softvérový gigant Microsoft
Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený predplatiteľ.
92 príspevkov
moc sa nevyznám do týchto vecí ale iphone si môžem len pochváliť veľmi dobrý telefón mám ho prepálený na 3.1.2 a môžem tam dať akékoľvek hry a zadarmo ..množstvo aplikácií...veľmi som spokojná
:D
Nic proti ludia :D:D:D Niekto prehlasuje ze Microsoft je naj niekto ze Apple , klobuk dole ludom ktory povedali ze Apple ma v urcitych veciach vyhodu a nevyhodu oproti Microsoftu a naopak. Ja osobne nemozem prehlasit ze Apple je lepsi alebo Microsoft lebo som uzivatel tak ako Apple tak aj Microsoft. Mohol by som tiez povedat vyhody a nevyhody oboch operacnych systemov a keby som ich porovnal tak skore by bolo rovnake, ale to ze vysledky na trhu ukazuju nieco ine je len cisto problem firiem :D. Koncovy uzivatel hlada vzdy produkt ktory je v jeho oblasti cinnosti produktivnejsi, vyhodnejsi. Vela uzivatelov nachadza lepsie uplatnenie na PC platforme, niektory zase na Apple.
Takze vyhlasit niektory z platforiem za najlepsi je dost nerozumne :D co sa tyka profesionalnej stranky. Ako som vravel zalezi to od toho aky ciel ma uzivatel a ake su jeho priority, a to plati aj pre tych ktory vyhadzuju peniaze na Apple len tak :D proste je to ich priorita :D je drahsia :D ale maju na to :D ale to uz je ich problem :D
Proste kazdy zo systemov ma vyhody a nevyhody a zalezi len na uzivatelovi co chce dosiahnut a podla toho bude volit dane systemove riesenia. A tak to je aj s ostatnymi platformami od Linuxu po Playstation :D
Nic proti ludia :D:D:D Niekto prehlasuje ze Microsoft je naj niekto ze Apple , klobuk dole ludom ktory povedali ze Apple ma v urcitych veciach vyhodu a nevyhodu oproti Microsoftu a naopak. Ja osobne nemozem prehlasit ze Apple je lepsi alebo Microsoft lebo som uzivatel tak ako Apple tak aj Microsoft. Mohol by som tiez povedat vyhody a nevyhody oboch operacnych systemov a keby som ich porovnal tak skore by bolo rovnake, ale to ze vysledky na trhu ukazuju nieco ine je len cisto problem firiem :D. Koncovy uzivatel hlada vzdy produkt ktory je v jeho oblasti cinnosti produktivnejsi, vyhodnejsi. Vela uzivatelov nachadza lepsie uplatnenie na PC platforme, niektory zase na Apple.
Takze vyhlasit niektory z platforiem za najlepsi je dost nerozumne :D co sa tyka profesionalnej stranky. Ako som vravel zalezi to od toho aky ciel ma uzivatel a ake su jeho priority, a to plati aj pre tych ktory vyhadzuju peniaze na Apple len tak :D proste je to ich priorita :D je drahsia :D ale maju na to :D ale to uz je ich problem :D
Proste kazdy zo systemov ma vyhody a nevyhody a zalezi len na uzivatelovi co chce dosiahnut a podla toho bude volit dane systemove riesenia. A tak to je aj s ostatnymi platformami od Linuxu po Playstation :D
Vidim ze je tu prevaha tych co vyvhvaluju Apple a zatracuju Win. pisali ste ze ste mali podaktory Win Vista, aj ja som ju mal, je to smejd, najhorsi OS aky som kedy mal, takze sa nedivim, ze ste presli na Mac, ale pred tym nez odsudite Win, skuste Windows 7, pouzivam ho na pracu ale aj na hry, uz ho mam nainstalovany asi pol roka, a este sa mi nestalo ze by mi zamrzol pocitac, ani jediny raz ma nevyhodilo z neakej aplikacie, alebo z hry na plochu, ako to bolo na Viste, sam za seba mozem povedat ze Windows 7 sa Microsoftu rozhodne podaril, podla mna vsetci odsudzujete Win lebo ste ficali na Viste, ale win7 uz je trochu ina kava
Som dlhe roky na Macu, pracujem s nim viac ako 8 hodin denne a musim povedat, ze kazdeho kto sa este stale dokaze zastavat Microsoftu, uprimne lutujem.
zmyselnost? pre porovnanie :D, Som dlhe roky na piku, denne si dam viac ako 4 davky a musim povedat, ze kazdeho kto sa este stale dokaze zastavat marihuany, uprimne lutujem. :):):)
Ehm,, som dlhé roky na Linuxe, pracujem s ním v priemere asi 1/2 hodiny denne (Gentoo Linux, keď sa niečo poserie pri kompilácii napr. kvôli mojim neštandardným nastaveniam) a na ňom asi 12 hodín denne a musím povedať, že nikoho, kto sa dokáže zastávať monopolistického Applu a jeho politiku platených opravných balíkov, vôbec neľutujem, lebo keby na svete neboli hlupáci, tak by sme sa my, inteligentní, čo predávame to, čo je inde zadarmo, nemali tak dobre... :P
mne sa produkty od applu vobec nepacia. podla mna su zbytocne predrazene a len pre urcitu skupinu ludi + debilnych amikov
Nejdem sa hadat, len chcem povedat ze som mal macbook (a este ho aj mam) a bola to ta najhorsia skusenost aku som kedy mal...keby nestal tych 1000ecok ked bol kupovany tak by som ho vyhodil von oknom... odvtedy uz to ich logo ani nemozem videt...teraz mam lap s win7 a absolutne ziadne problemy vsetko fici tak jak ma...tod vse
hold, kto je odchovaný na WIN nezvykne si na MAC
a potom plače že mu nejde to a to
chyba nie je v OS
ale medzi klavesnicou a stoličkou
DETI sa radi hraju a kradnu - maju WIN
ak vyrastu potrebuju robiť kupia WIN ši MAC , kupia programy a pracuju a nad hadkami 17 ročných sa len smeju
mam 4 ročný MACbook a v pohode mi ide nový OS X 10.6.4 ba priam letí čo som si tam dala SSD HDD
a potom plače že mu nejde to a to
chyba nie je v OS
ale medzi klavesnicou a stoličkou
DETI sa radi hraju a kradnu - maju WIN
ak vyrastu potrebuju robiť kupia WIN ši MAC , kupia programy a pracuju a nad hadkami 17 ročných sa len smeju
mam 4 ročný MACbook a v pohode mi ide nový OS X 10.6.4 ba priam letí čo som si tam dala SSD HDD
už dve hodiny, trvá táto propaganda // naozaj neviem načo sa Štúr unúval s kodifikáciou slovenského jazyka ako úradného jazyka ...
Mimochodom..., Mac spravil tah ktorym degradoval Windows...povolil Dual - Boot Windows na svojich strojoch...A UPLNE LEGALNE! Kym na PC sa da dual boot spravit len nelegalne a to s nelegalnym softwerom s otaznikom funknosti a nemoznosti upgradovat...Takze ak chcete dve OS (X a win) na jednom stroji, volte Mac!
a co som povedal ?! presne to sa deje a presne o to im ide... aj ked sa tvaria ako dvaja veliky partneri, tak Apple vracia Microsoftu to, co mu spravil Microsoft pred 20timi rokmi... len smelo do nich Apple ! mate na to ! (i ked priznam sa nepacilo by sa mne ani mnohym urcite, ak by boli na trhu dva op.systemu a to od Apple MAC a Microsoft Windows - dalsi chaos pre IT-svet by prisiel)
Okno versus Prsiplast (windows vs. mac), Sa hadate ktory OS je lepsi...no to zalezi na tom, na co ten laptop potrebujete. Napr ja pouzivam vela grafickych a DAW softwerov, a nie kazdy softwer funguje na obidvoch zaroven. niektore len na mac a niektore len na Win, alebo to zalezi na tom, aky soft pouziva vas zamestnavatel...z pohladu bezpecnosti je to relativne...mac nema winVirusy ale sa da lahsie hacknut ako windows...Mac je stylovejsi a je zalozeny na "experience" zazitku...atd atd...ale priznam sa windows ma uz nebavi...
Mac sa neda lahsie hacknut. Asi narazas na tu sutaz. Po prve mac hackli ako prvy aby si ho odniesli domov, nakolko ho potom vyhrali :) A po dalsie mac sa hackoval cez flash v prehliadaci. A flash je deravy na kazdom systeme. Kazdy OS sa da lahko hacknut, zalezi len na tuposti uzivatela.
Výrobca telefónov iPhone a dotykových laptopov iPad ukončil stredajšie obchodovanie na americkej ...... To uz akoze Apple nic ine nevyraba? A od kedy je iPad dotykovy laptop? Kde ste to nabrali? Je to tablet a ziaden laptop. Aspon ako taky prehlad by ste mohli mat, ked uz nieco pisete. To ako keby ste pisali ze adidas vyraba len botasky.
zhodou okolnosti sa totoobjavilo na halbote
http://halbot.haluze.sk/?id=5271
http://halbot.haluze.sk/?id=5271