4.6.2013 05:30
Slovensko
Diskusia: Hladina Dunaja v BA už presiahla 9,4 metra!
Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený predplatiteľ.
300 príspevkov
Ak je súčasná vláda bolševícka, tak z akej politickej vrstvy vznikli vlastne na Slovensku súčasní podnikateľia a kapitalisti, ktorí zdierajú chudobu? Vláda vraj zdiera podnikateľov, podnikatelia chudobu ...Ak podnikatelia štvú chudobu proti vláde a vyzývajú k revolúcií,tak nemala by chudoba skôr výsť do ulíc a štrajkovať proti podnikateľom?... (n)
Myslím si, že s tou hystériou povodne to naše médiá zas trochu prehnali a pretekajú sa ,kto prinesie aktuálnejšie správu, kde komu zatopilo pivnicu...Určite to nie je príjemné ,komu sa to stalo,ale doslova je to už hystéria...Tí, koho sa to týka, tak to už majú zmapované, a sú v pohotovosti, ale zvyšok Slovenska sa čuduje, čo to tie médiá stvárajú?...Tu je sucho napr.spadlo zopár kvapiek, keď som išiel domov.Toto je zámerná panika a nie informovanie, že o deň o dva príde povodeň... Hlavne,že majú novinári o čom písať a cítia sa byť užitoční pre verejnosť...(n) (n) (n) (n) (n)
Od štvrtka bude klesať),aj ekonomika Nemecka , Rakúska aj Slovenska potom nás nezachráni ani Euro. Ničivé záplavy slabá úroda zvyšovanie cien to všetko nás čaká. Zničené poľnohospodárstvo už máme aj živočíšnu výrobu. keď chceme dovážať keď tak za kvalitu sa platí...ak chceme ušetriť a pritom pokapať nakupujme s Poľska.
Tu si nikto nerobi srandu z ludi, ktori stavaju hradze a chrania majetok. Tu ide o to, ze ak su zaplavy v inej casti Slovenska tak sa tam ludia musia postarat sami o seba. V BA to hned riesia politici v TV. Najvycsim ,,problemom,, bratislavcanov je to, ze im zaplavilo to ich ,,korzo,, - kam oni pojdu cez vikend ?????
co za hlupakov ste sa tu stretli ????? CFitate vobec co pisete ??? desiatky ba stovky ludi sa snazia zabranit tragediam... vo dne v noci stavaju hradze,,,, snazia sa chranit sukromne majetky... Vlada sedi na hrade kam nedosiahne ani milionrocna voda.... Skoda, ze zrovna mladeznici devastuju ,, ale hlavne ze mate dovod sa zabavat... >:(
aj vy v blave ste sa zabávali na tragédii vychodu...tak netrep...kto do teba kamenom..tak aj ty do neho
....envirusment..... . prečo si pišeš Rakusko ? ty tam trvalo bývaš?aj tam nadavaš na mesto ktoré ti dáva pracu a na povodne ktoré su tam?
v bratislave som bol naposledy roku 1986...a do tej diery veru netuzim....poznám krajsie kuty Europy
a.... nikto Ta do Bratislavy ani nevola...nikto nie je povinny byt tam, kde byt nechce ,,,pan rakusky vychodniar..ak som dobre rozumela.... Dufam, ze si samorost a takych ako Ty nie su miliony, inak lutujem kazdy stat kde takyto ludia ziju...
Ed ..velmi dobre vies ze to rakusko pravda neni..tak isto ako moj nick je vymysleny...ale ani tebe neverim kto si a skade si....a tam kde ja zijem tam ludia na svoju vlastnu zem nezvyknu nadávat ako to robia tvoji
ani moj vek si netrafil....si mimo...a este nieco...pises ze si tam doma...mozno , ale tvoj domov to teda nie je ...jedine ak si madar
V profile más 40 rokov BOl si tu v 1986 tak si napisal tak to si bol čo dospely ?ciže mal si 13 rokov. A v BA žili vždy tri národnosti A ty si si isty odkade si?
ED1964 - Mesto prácu nedáva, mesto prácu POTREBUJE! :-D Nakoniec je to ten pracujúci, kto dostane len almužničku.
Aspon maju na JOJ-ke o com trepat. Cez den islo o storocnu vodu, zajtra to ma byt tisicrocna a pozajtra ?? To uz asi budu stavat Noemovu archu......
aby som vas ukludnil - Donaupegel in Linz sinkt weiter !
Der Hochwasserpegel der Donau ist seit Mittag von 9,30 Meter auf 8,70 Meter gesunken (Stand: 18.30 Uhr) und nimmt stündlich weiter um 5 bis 10 Zentimeter ab.
Der Hochwasserpegel der Donau ist seit Mittag von 9,30 Meter auf 8,70 Meter gesunken (Stand: 18.30 Uhr) und nimmt stündlich weiter um 5 bis 10 Zentimeter ab.
nsi123 : Hladina Dunaja dalej klesa!
Povodnova hladina na Dunaji od obeda klesla z 9,30 m na 8,70m . (Stav o 18:30) a klesa dalej od 5- 10 cm kazdu hodinu .. Este nejaka otazka ??
Povodnova hladina na Dunaji od obeda klesla z 9,30 m na 8,70m . (Stav o 18:30) a klesa dalej od 5- 10 cm kazdu hodinu .. Este nejaka otazka ??
Uprimne je mi luto zvieratiek ktore trpia zaplavami, ale Bratislavu nech odplavia nezaujima ma, ked pred par rokmi vychodne slovensko bolo pod vodou tak ani bu ani mu sa nekonalo a staci ze poj*bana Blava je pod vodou tak cele Slovensko musi byt hore nohami. A este ludia neviem ci ste si vsimli jake ma BA protipovodnove bariery co tam skladali ale na vychod take by v zivote nedorizili. Prajem vsetkym bratislavcanom konecne aj na vas prislo nech vas fajne vytopi
Neskutočne ma vytačaju tieto bludy,jak sme všetci Bratislavčania *** a pod.Sme velke mesto,tak nas nehadzte do jedneho vreca.Som zla,lebo som sa tu narodila a žijem tu?Ja by som vam tie bariery kludne dopriala,lebo ich tiež potrebujete a určite takto premysla kopec ludi,ked vidi zaplavy na vychode.A tiež sa rozčulujem,že vlada nič nerobi.Tak sorry,že žijem...ja dufam,že to u nas až tak zle nebude a držim palce všetkym...nech voda opadne a pride konečne leto :)
Teraz cele Slovesko sa bude skladať Blave na škody ... ked sa treba blave na štadiony poskladať tak prečo nie aj teras po zaplavach :? .... kto je za ? .... (n)
Veď polku vyhodňarov aj tak živí Bratislava, tak prispievajte. Aj my sa musíme skladať na vašich vychodniarskych cigánov a stojí nás to oveľa viac peňazí ako to, čím prispejete vy. Z vašich daní si postavíme akurát tak búdu pre psa.