15.10.2016 19:23
Správy
Diskusia: Komentár Ľubomíra Jaška: Export, import a dalajláma
Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený predplatiteľ.
54 príspevkov
Ono, pred dvetisíc rokmi, v zemi Filištínov proti takémuto kradnutiu politikov a vykorisťovaniu ľudí vystupoval Ježiš. Už vtedy... Už vtedy verejne napádal hebrejov za to, čo robia ľudom. Samozrejme, po "nežnej" revolúcií z neho v jeho vlastnekj slabosti spravili chudáka, dobrého pánbožka, uzdravovateľa a spasiteľa... toho pioniera národného socializmu.
Ale, keď to tak čítam znovu, a znovu, dochádza mi vlastne, že táto situácia od roku 1989, je vlastne ako keby normálna, prirodzená, že je to normálne, že politici kradnú a občas si o tom prečítame, a nič sa nemení, lebo národný socializmus je zakázaný... A potom si o tom tvoríme vtipy, ako politici kradnú, nikto im nič neurobí, ani na mítingu, ani na ulici, beriem to ako samozrejmosť ktorá nám vadí-nevadí... "Tak čo už, veď je tá demokracia, no... "
Také pekné čítanie, ani sa mi nechce už ísť niekde protestovať a uplatňovať svoje práva... Všetko je tu napísané, citujem: "Od politikov nečakajme zázraky. Nech si idú ako chcú vlastnými duchovnými cestami. Stačí, keď budú svoju praktickú robotu robiť poctivo a bez kradnutia", .......krásne, - Ježiš ich miluje.
a ten Dalaljnáma je kto?čo?akým prínosom nám SLovákom je Dalaljámama?ozaj čo on je za politika?ved to,len chodí v tej trávnicí povitý,,usmieva sa jak mesiac na hnoji v noci,,no čo on je vážne?neprezidentuje,nepreceduje,aká je jeho pracovná náplň???tie jeho výklady či čo to on ma za biznis ??))))))))))))))ňň
Samozrejme, veď komunisti a kresťania idú ruka v ruke. Ešte aby si jej nedal, kolegyni. To vieš, niekto robí dobrú krv, niekto zlú. Boh si stvoril oponenta, aby sa nenudil, na mysli mám satana.
masmedialne masirovanie citatelov pokracuje.este nedavno preniehala glorifikacia exprezidenta p.Kovaca.spomenuli sa vsetky jeho pozitivne vlastnosti a zasluhy,ale "zabudlo" sa na nedostojne ponizenie obcanov Slovenska,ked spomenul vysku svojho dochodku so slovami:co som ja nejaky supak?mohol zvolil inu formulaciu,jeho dôchodok exprezidenta bol naozaj nedostojny.nuz a akosi sa pozabudlo,ze udelil milost svojmu synovi.teraz nieco podobne prebieha v suvislosti s dalajlámom.vazeni zurnalisti,budte taki laskavi a zacnite konecne podavat komplexne informacie.my pochopime,ze vyssie spomenuti pani su len ludia,cize su nedokonali.